Bij De Fietsfabriek willen we altijd sterke en bijzondere fietsen maken. Bij alles wat we doen komt kwaliteit voorop. Daarnaast is elke fiets een unieke fiets.

We gebruiken daarom ijzersterke stalen frames die op een hele duurzame manier worden geverfd. We maken de fietsen in Nederland in de fabriek in Heeten. Elke fiets wordt met de hand in elkaar gezet.

Als klant kun je dan ook precies aangeven wat je wilt met je fiets. Je kiest je kleur, je kiest personalisaties die we in het frame of de bagaedrager lassen en lasersnijden en je laat je eigen logo op de fiets zetten.

Van origine zijn we gespecialiseerd in bakfietsen. We hebben voor oa Natuurfontein een Kinderdagverblijfbakfiets ontwikkeld. In deze bakfiets kun je soepel met acht kinderen een heerlijk stuk rijden.

Natuurfontein en De Fietsfabriek willen een duurzame relatie verder uitbouwen. Wij vinden het echt heel mooi dat Natuurfontein lekker buiten aan het ravotten is met de kinderen en dat ze onze fiets daarvoor gebruiken.
De samenwerking vinden wij uiterst prettig, heel informeel maar wel doelgericht. Het gaat om de kinderen, die komen voorop, hun lol, hun veiligheid en de manier om de goed en gezellig te vervoeren.
Die passie delen we met Natuurfontein.

Natuurfontein helpt ons zelfs met de ontwikkeling van onze KDV Bakfiets en we experimenteren samen met een nieuw model. Wij hopen dat we nog lang mogen samenwerken.
Meer informatie over de fietsfabriek: www.defietsfabriek.nl

Reacties zijn gesloten.