Locaties

Natuurfontein bestaat op dit moment uit twee vestigingen: locatie Natuurfontein Westerpark & Natuurfontein WG-terrein. Van beide vestigingen is hieronder een korte beschrijving geschreven. Voor meer informatie verwijs ik u door naar de aparte pagina’s van zowel Westerpark, als WG terrein op onze website.

Natuurfontein Westerpark

Deze locatie ligt bij de oostelijke ingang van het park en is omringd met veel (natuur) speelmogelijkheden. Op loopafstand bevinden zich de kinderboerderij, natuurspeeltuin het Woeste Westen, openbare speeltuin Sam Sam, schooltuinen West en uiteraard is het hele Westerpark voor ons beschikbaar.

Natuurfontein WG terrein

Deze eerste opvanglocatie van Natuurfontein, aan de Ite Boeremastraat 1, opende in september 2011 haar deuren. Deze locatie ligt op het terrein van het voormalige Wilhelminagasthuis in Oud-West, in een groene omgeving met veel speelmogelijkheden. Op loopafstand bevinden zich ook kinderboerderij Zimmerhoeve en het Vondelpark. Wat verder weg, maar nog steeds op loopafstand, ligt Natuurspeeltuin Plan-West aan de Van Speijkstraat waar we een vuurtje mogen maken.

Nieuwsgierig?

Voor informatie vragen wij u om een e-mail te sturen naar info@natuurfontein.nl. Op deze wijze kunnen wij uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.  Uiteraard zijn wij dagelijks geopend en bent u van harte welkom om een ‘kijkje in onze keuken’ te nemen.