Over ons

Esther Putter

Esther Putter

Eigenaresse & Pedagogisch medewerker

Ik ben Esther Putter en ben geboren in 1973. Wat mij als kind nog het meeste is bijgebleven zijn de logeerpartijen bij mijn grootouders , in Hoogland. Zij hadden kippen en varkens, de bakker kwam nog aan de deur en meerdere keren per jaar kwamen we met de familie bij elkaar om te helpen in de tuin. Zij hadden min of meer achter het huis een bos, waarin we heerlijk konden klimmen en spelen. Een waardevolle herinnering.
Inmiddels ben ik zelf moeder van twee kinderen, Wietse (2006) en Boukje (2011) en we zijn een sportief gezin en houden van het buitenleven. We kamperen graag en trekken er vaak op uit om te genieten van het bos, strand of hei. We zijn gek op Nederland, de Ardennen en Duitsland als vakantieland.
Ik werk al ruim 20 jaar in de kinderopvang en ben 6 jaar manager geweest in dit vak. Ik merkte dat ik steeds verder weg kwam te staan van waar het om draait en voelde me niet op mijn plek. Bij Natuurfontein heb ik teruggevonden wat ik miste, namelijk het directe contact met het kind en de werkvloer. Voor mij is ieder kind een boek met allerlei hoofdstukken en prachtige verhalen, het is mij een voorrecht om in dat boek te mogen schrijven en eraan bij te dragen dat uw kind mag opgroeien tot een mens in onze samenleving.

Zou je ook willen werken bij Natuurfontein? Stuur dan een open sollicitatie naar info@natuurfontein.nl