Ervarend leren door intensief, milieubewust en met volle overgave deel te nemen aan uitdagende dynamische oefenvormen in de vrije natuur, bedoeld voor mensen die de oprechte intentie hebben een volgende stap te zetten. VITEQ heeft de vijvers, stranden, bossen en vennen van het Outdoor Challenge Park als thuisbasis. Dit is het pittige speelterrein van een ervaren team met gediplomeerde instructeurs die zich als doel stellen om de deelnemers een onuitwisbare ervaring aan te bieden, bedoeld om individueel en als groep het beste naar boven te halen.

Het team van VITEQ bestaat uit ‘creators of motivation’, die de deelnemers uitdagen om voor hun binnenste letterlijk naar buiten te gaan en een reeks van intensieve uitdagingen aan te gaan. Het op deze wijze opzoeken van de grenzen helpt om de eigen sterktes te ontdekken. Een alles vergende buitendag met VITEQ verhoogt het innerlijk rendement. De trainers observeren, interveniëren en houden waar nodig een spiegel voor. Zo analyseren en vinden zij ieders ware motivatie met als doel deze te versterken.

Het team van VITEQ is sterk empatisch gemotiveerd, want het onderkennen en begrijpen van elkaars emoties versterkt de communicatie. Buiten in de natuur, onder pittige omstandigheden, komt de verbale en non-verbale communicatie veel duidelijker aan de orde. Dat is geweldig materiaal om individueel en als groep te groeien en een ‘next step’ te realiseren.

VITEQ is er om met actieve buitenprogramma’s rendement te genereren uit het ‘humal capital’ van een organisatie. VITEQ werft en selecteert door een actieve rol te spelen bij screening en het uitdagen van kandidaten. VITEQ zet het team en de accommodatie in om onderwijsinstellingen en trainingsbureaus te faciliteren met een ideale buitenlocatie.

Meer informatie? Ga naar www.viteq.nl 

Reacties zijn gesloten.